NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

Account Manager

Bij een Accountmanager ligt de focus op het onderhouden van het bestaand cliƫnteel binnen de te bewerken regio. Als relatiebouwer weet je als geen ander het vertrouwen bij je klanten te winnen en een meerwaarde te bieden bij up- en cross-selling.
Daarnaast hou je je ogen en oren open om nieuwe opportuniteiten te spotten.Vaak sta je in voor een A tot Z -rol : van het vastleggen van je afspraak met de klant, het adviseren, het opmaken van een prijsofferte, het onderhandelen tot de opvolging na verkoop.Jouw doelgroep kan zeer uiteenlopend zijn als eerder naar nichespelers toe.Je kan reeds enkele succesvolle jaren als commercieel voorleggen.Het is een plus wanneer je ervaring hebt binnen de sector van onze opdrachtgever of reeds gewerkt hebt naar de doelgroep toe.Je bent woonachtig in de te bewerken regio.
Zoekt u een sales professional?

Op zoek naar sales talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk. 

Plaats een aanvraag voor uw sales vacature
Waarom werken via Sales Talents?

Sinds 2008 is Sales Talents gespecialiseerd in sales vacatures. Ontdek waarom Sales Talents je ideale partner is als sales professional.

Ontdek wat Sales Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Sales Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Sales Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Sales Talents en bekijk de interne vacatures