NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

Testimonials over Sales Talents

Meer dan 500 bedrijven konden de afgelopen jaren rekenen op een geslaagde samenwerking. Ontdek wat zij vertellen over hun ervaring met Sales Talents en lees hun testimonials.

Jules De Strooper

“ De eerste keer dat we met Sales Talents samengewerkt hebben, was in september 2014. En aangezien deze samenwerking vlot verliep, hebben we deze voortgezet met een 2e, succesvolle, zoektocht.

Over de ganse lijn is het zeer duidelijk dat kwaliteit primeert. Ze gaan voor een goede intake, willen duidelijkheid hoe de structuur eruit ziet, vragen naar de bedrijfscultuur en houden daar ook rekening mee tijdens hun screening. De contactpersoon doet alles en met Karolien hebben wij iemand die goed opvolgt, sterk communiceert en openstaat voor feedback. Kort samengevat, het contact verloopt vlot en vriendelijk, er is quasi onmiddellijk een uitgebreide feedback én een strakke opvolging tot op het einde.

Ik heb tot hiertoe enkel beroep gedaan op werving en selectie, en ik zal dat in de toekomst zeker en vast opnieuw doen. Een goede screening, een diepte- interview en een standaard rapport die makkelijk leest en grondig is, kort en krachtig. We krijgen binnen een paar dagen een selecte groep kandidaten door die voldoen aan onze verwachtingen, kandidaten met de juiste competenties, snel inzetbaar en die zich direct integreren bij ons.

Ook al is het niet altijd evident om mij te pakken te krijgen, onze contactpersoon bij Sales Talents heeft het nodige geduld en passie om voor haar job de juiste mensen te vinden. Een top contactpersoon bij een niche speler binnen de werving wereld. Het netwerk, de tools én de focus die ze hierdoor kunnen leggen maken van Sales Talents een professionele speler binnen hun domein!”


Stora Enso

“ Ondertussen werken wij exact 1 jaar samen met Sales Talents en hebben zij ons 4 medewerkers aangeleverd, waar wij tot op vandaag nog steeds zeer tevreden over zijn. Kwaliteit primeert zeer duidelijk boven kwantiteit bij Sales Talents. De kandidaten worden voorgesteld via een duidelijk rapport van 1 pagina. Er is een correcte opvolging van de aanwervingsprocedure, plus een uitgebreide nabespreking per kandidaat.

Vooral de openheid, correctheid en spontaniteit van de consultants apprecieer ik voornamelijk in de samenwerking. Ook de transparante communicatie en de doorlooptijd waarop de vacatures ingevuld worden zijn voor mij persoonlijk zeer belangrijk.De kandidaten zijn steeds van een hoog niveau, wat voor onze organisatie zeer belangrijk is naar doorgroeimogelijkheden toe.

M.a.w., ik ben zeer tevreden over de hele lijn en hoop nog vele jaren op een verdere, succesvolle samenwerking met Sales Talents.”


Whirlpool Benelux

Ik werk graag samen met Sales Talents, ze weten de perfecte match te vinden tussen ons bedrijf en de kandidaten. Het is alsof ze een zesde zintuig hebben om de" cultural fit" aan te voelen met onze organisatie.

De samenwerking met de Account Manager was ook super, net zoals ik het wilde: geen over-communicatie maar net die info die ik nodig had. Als er bij ons weer een vacature vrijkomt, zal ik met veel plezier opnieuw met hen samenwerken.

Haribo

Via onze goede samenwerking in het verleden met HR Talents, zijn we in contact gekomen met Sales Talents. En ondertussen hebben wij ook via hen een nieuwe medewerker in dienst!

Sales Talents onderscheidt zich vooral in de persoonlijke aanpak. De consultants luisteren naar de feedback die je geeft en doen er ook iets mee. Andere kantoren blijven vaak “pushen” om er een kandidaat door te krijgen. Dat doen zij absoluut niet. De communicatie verloopt direct , eerlijk, transparant en vooral to the point. De focus wordt gelegd op resultaat, maar wel op een gezonde manier, de juiste persoon op de juiste plaats.

Het verschil zit zich vooral in de zeer persoonlijke aanpak. Luisteren, reageren en actie ondernemen. Resultaatgericht, geen “pushtactiek. En dat is de grootste meerwaarde van Sales Talents!”


Kandidaten aan het woord Getuigenissen van sollicitanten
Zoekt u een sales professional?

Op zoek naar sales talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk. 

Plaats een aanvraag voor uw sales vacature
Waarom werken via Sales Talents?

Sinds 2008 is Sales Talents gespecialiseerd in sales vacatures. Ontdek waarom Sales Talents je ideale partner is als sales professional.

Ontdek wat Sales Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Sales Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Sales Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Sales Talents en bekijk de interne vacatures