NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

Kandidaten aan het woord over Sales Talents

In de afgelopen jaren vonden meer dan 1.000 kandidaten een nieuwe sales job via Sales Talents. Ontdek hun getuigenis.

Marc - Würth

"Ik wens Sales Talents en in het bijzonder de medewerkers van Retail Talents van harte te bedanken voor het geleverde werk. The perfect job thanks to them! Heel prettig te weten dat mijn toekomst beheerd werd door zeer talentvolle mensen.

Bijzondere dank aan de betrokken Accountmanagers voor hun goede raad en de luistervaardigheid. Hun perfecte analyse heeft er voor gezorgd dat ze meteen de perfecte match hebben gevonden voor mij."


Annelies De Leye - Jules Destrooper

“Via een advertentie kwam ik in contact met Sales Talents. Alles verliep onmiddellijk zeer vlot, op een aangename en professionele manier. Wat ik voornamelijk ervaren heb is het feit dat ze echt luisteren naar wat jouw verwachtingen zijn van de job op zich maar ook in welke sector je graag wil werken.

De consultants zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, je voelt echt dat ze gespecialiseerd zijn in sales vacatures. Voor mij was het zeer belangrijk om onmiddellijk op te starten in vast dienstverband en daar werd echt rekening mee gehouden.

Door hun specialisatie spelen ze zeer kort op de bal en begeleiden ze je doorheen de sollicitatieprocedure. En kijk, volgende maand start ik via Sales Talents als Export Internal Sales Administrator, een functie waar ik dagelijks mijn talen kan gebruiken. En dat was exact wat ik zocht! “


Julie – young potential – Antwerpen

“Ik ben net afgestudeerd als Master in Handelswetenschappen. Tijdens mijn zoektocht naar “de perfecte job” werd ik vooral aangetrokken door commerciële functies. De vacatures van Sales Talents sprongen mij onmiddellijk in het oog en leken mij dan ook zeer interessant. Ik werd uitgenodigd op interview, legde een sales test af en kreeg direct een aantal jobs voorgesteld. Een eerste gesprek bij een klant volgde in de eerstkomende week. Ik werd ook goed voorbereid op dit gesprek dankzij de vele tips en informatie die ik doorkreeg.

Het werd mij al snel duidelijk dat de medewerkers van Sales Talents echt gedreven zijn om de juiste match te vinden. Ze denken mee welke vacatures jij interessant vindt én ze houden bovendien altijd rekening met je eigen wensen.

Het meest aangename, en voor mij persoonlijk het allerbelangrijkste, was de begeleiding die ik kreeg doorheen de hele sollicitatieprocedure. Je hebt een vaste contactpersoon die perfect weet wat jouw capaciteiten zijn en die jou constant begeleidt en bijstuurt waar nodig. De consultant belt jou na het gesprek bij de klant op om te polsen hoe het gesprek verlopen is. Zeer interessant voor iemand als ik die nog niet veel gesolliciteerd heeft en een dergelijk gesprek nog niet zo goed kan inschatten. Twijfels worden onmiddellijk weggenomen door deze opvolging, je weet direct waar je staat en je wordt er alleen maar enthousiaster door.

Misschien wel het meest positieve aan samenwerken met Sales Talents is dat zij verder kijken dan jouw cv. Als pas afgestudeerde heb ik geen relevante ervaring maar toch heb ik voor verschillende vacatures kunnen solliciteren, daar waar ervaring soms wel een rol speelde.

En zoals ik zelf heb mogen meemaken, een dergelijke sollicitatie kan wél succesvol zijn, want ik ben in januari opgestart bij een bedrijf waar Sales Talents mij heeft geïntroduceerd. Dankjewel team Antwerpen!”


Klaas Algoet – Eli Lilly – Projectsourcing

“Sinds 2012 ben ik via Sales Talents aan het werk bij een internationaal pharmaceutisch bedrijf. De bedoeling is om op termijn in vast dienstverband te gaan bij de klant maar ik heb gedurende al deze jaren een perfecte begeleiding gehad van de medewerkers van Sales Talents, dat dit voor mij nog enkele jaren mag blijven lopen via projectsourcing.

Het was van de eerste keer ook direct raak, ik ben verschillende keren op gesprek geweest maar het was ook het enige bedrijf waar ik gesolliciteerd heb omdat het onmiddellijk goed zat. Sales Talents heeft mij steeds goed geïnformeerd en duidelijke en correcte informatie gegeven doorheen mijn gesprekken. Ze luisteren naar jou en jouw wensen, alles wordt in samenspraak gedaan, en dat was een zeer fijne ervaring.

Het contact met de consultants is altijd zeer aangenaam verlopen, ik heb mij altijd comfortabel gevoeld, er wordt steeds rekening gehouden met wie ik ben als persoon. Na al deze jaren is het zelfs een traditie geworden dat ik wekelijks op vrijdagavond eens binnenspring om bij te praten over de voorbije week.

Sales Talents is een groeiend bedrijf, actief in verschillende sectoren. Dit biedt enorm veel mogelijkheden naar de toekomst toe. Ik ben hen dan ook zeer dankbaar voor deze mooie opportuniteit die ik via hen gekregen heb.”


Kim Compeers - Haribo

“Via een jobopportuniteit in mijn mailbox kwam ik in contact met Sales Talents. Ik heb mij kandidaat gesteld en na een aantal testen en een diepte-interview kon ik op gesprek bij de klant, waar ik dan uiteindelijk na een zeer korte procedure uiteindelijk ook van start gegaan ben.

Er was altijd een zeer goede interactie met de consultants gedurende het solliciteren. Efficiënt, positief, goede feedback en vooral een snelle reactie typeren mijn ervaring met Sales Talents.

Er is een duidelijk verschil naar aanpak toe, een pak efficiënter, professioneler en veel persoonlijker. Ik was alvast aangenaam verrast naar samenwerking toe en zal zeker niet nalaten jullie ook aan te raden bij vrienden en kennissen. Alles verloopt duidelijk volgens de procedure, die goed uitgelegd wordt. De persoonlijke benadering is aanwezig, je wordt er behandeld als persoon, niet als nummer.

Door hun specialisatie stellen ze enkel vacatures voor, gericht op jouw profiel. Een goede en snelle communicatie maakt deel uit van het volledige proces. Ik ben alvast zeer tevereden over deze professionele samenwerking!”


Dennis Willems – Orac

“Sales Talents heeft zelf contact opgenomen met mij, en aangezien ik de naam op zich al professioneel vond, heb ik mij bij hen ingeschreven en ook testen afgelegd.

Ik heb een ontzettend goede begeleiding gekregen, zeker toen ik in de laatste fase zat om aan de slag te gaan bij mijn nieuwe werkgever. Ik voelde echt dat alle troeven naar boven werden gehaald om mij deze job te kunnen aanbieden. De consultant hield mij constant op de hoogte en finaal voelde dit echt aan als een collectieve overwinning, op het moment van het verlossende telefoontje. Sales Talents springt er echt uit t.o.v. de andere kantoren, ik hou hier echt een positief gevoel aan over. Zij geloofden duidelijk in mijn capaciteiten en nu heb ik mijn vast contract binnengehaald!

Ik kan elke ambitieuze schoolverlater Sales Talents aanbevelen. Zij hebben een persoonlijke en positieve aanpak, maar ook de testen zijn van een hoog niveau, zowel taaltesten als commerciële vaardigheden werden afgetoetst.

Tot slot wil ik nog meegeven dat ze bij Sales Talents zeer goed weten waar ze mee bezig zijn en dat ze de kandidaten een gevoel van vertrouwen geven.”


Véronique Leleu – Unilever

“ Via een interessante jobaanbieding op de website van Sales Talents, kwam ik in contact met hen.

Zeer positief was alvast  de goede opvang van de consultants, zij zetten jou direct op je gemak en ze begeleiden je perfect doorheen het volledige parcours. Ik kreeg altijd de nodige informatie om mij goed voor te bereiden op  mijn gesprekken bij de klanten.

Het verschil voor mij zit hem vooral in de kennis die zij hebben, de juiste persoon voor de juiste functie, en dat voelde je dat ze daar zeer sterk in waren. Ze luisteren naar jou en stellen dan ook enkel vacatures voor die perfect bij je profiel passen.

Sales Talents is de geknipte partner voor mensen die uitkijken naar een job in de Sales wereld!”


Zoekt u een sales professional?

Op zoek naar sales talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk. 

Plaats een aanvraag voor uw sales vacature
Waarom werken via Sales Talents?

Sinds 2008 is Sales Talents gespecialiseerd in sales vacatures. Ontdek waarom Sales Talents je ideale partner is als sales professional.

Ontdek wat Sales Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Sales Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Sales Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Sales Talents en bekijk de interne vacatures