NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

Shop Your Job

Shop Your Job samen met Retail Sales Talents.

Ben je dedicated op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Tijdens de "Shop Your Job"-avond krijg je de kans om te speeddaten. Naast een korte presentatie, kan je een praatje maken met de Shopmanager van het filiaal, zo kom je alle ins & outs van de functie te weten. 

Verder leggen we jou helemaal in de watten met een hapje, een drankje en shopplezier. Als kers op de taart krijg je nog een goodiebag mee. En wie weet loop je ons jobevent buiten met een nieuwe professionele uitdaging!

Praktisch:

De events zelf worden georganiseerd in de filialen van de klant. Op die manier kan je meteen de juiste look & feel meekrijgen.

Interesse? Klik hier om deel te nemen aan een "Shop Your Job"-avond. Hieronder kan je alvast testimonials vinden van onze vorige edities:

Eerst en vooral dank ik het Sales Talents team. Het is op hun uitnodiging dat ik naar de Shop Your Job Day bij Lolaliza in Gent geweest ben.
Voor mij was dit een volstrekt nieuwe én aangename wijze van solliciteren. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de retail.
Wij konden op een ontspannen manier kennismaken met elkaar en hadden ruim de gelegenheid om met het personeel van de onderneming te praten. En last but not least: shopping time!
Na een hapje en een drankje ben ik met een goed gevoel naar huis gegaan. Dankzij deze "shopavond" had ik op korte tijd mijn droomjob te pakken.


Ik ben een super leuke ervaring rijker!
Ik had het geluk om uitgenodigd te worden op een totaal andere manier van solliciteren.
Een aanrader voor iedereen. Een super leuke manier om aan een nieuwe job te komen.
Uitgenodigd worden als het ware in de huiskamer van je nieuwe werkplek. Na een speeddate met Céline kon je gelijk terecht bij de mensen van Lola Liza.
Ook werd je getrakteerd op een hapje en een drankje wat heel aangenaam is als je een eindje moet rijden zoals ik. Kortom een super ervaring.
Ook super leuk zijn de sms'jes die je voor en na krijgt dan voel je je welkom en dat betekent veel.
Doe zo verder en ja voor mij is het super gelopen, ik heb er niet alleen een leuke outfit gevonden maar ook nog een nieuwe job.


Neem deel aan "Shop Your Job"
Zoekt u een sales professional?

Op zoek naar sales talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk. 

Plaats een aanvraag voor uw sales vacature
Waarom werken via Sales Talents?

Sinds 2008 is Sales Talents gespecialiseerd in sales vacatures. Ontdek waarom Sales Talents je ideale partner is als sales professional.

Ontdek wat Sales Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Sales Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Sales Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Sales Talents en bekijk de interne vacatures